نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی

 کنسرو نخود فرنگی
با این روش می توانید نخود فرنگی را با حفظ خواص اصلی آن، ماهها در یخچال نگهداری کنید و در هنگام مصرف فقط کافی است درب شیشه را باز کنید بنابراین نیازی به نگهداری 
نخود فرنگی در فریزر و جوشانیدن هنگام مصرف نیست. در ضمن مزه بسیار دلپذیری دارد.
پوسته نخود فرنگی را شکافته و نخود فرنگی ها را دان کنید. سپس آن را بشویید. در شیشه های دهان گشاد مثل شیشه کشک یا سس، تا گردن شیشه نخود فرنگی بریزید.
مقداری آب را جوشانیده و بگذارید سرد شود. به
نخود یکی از پرخاصیت ترین حبوبات می باشد که در طب سنتی به مصرف آن تاکید شده است. آب نخود بهترین ماده غذایی در فصول سرد سال می باشد زیرا نخود طبع گرمی دارد.برای درمان نازایی مصرف روزانه آب نخود همراه عسل بسیار توصیه شده است.همچنین آب نخود ملین است و از یبوست جلوگیری می کند.همچنین تحقیقات نشان می دهد آب نخود موجب رفع عفونت ریه و کاهش تورم لثه ها می شود.در این مطلب در نیک صالحی به خواص آب نخود پرداخته ایم.

ادامه مطلب
انواع کنسرو ماهی شرکت فرآو‌رده‌‍های شیلاتی بندرعباس:
کنسرو ماهی تن در روغن در اوزان مختلف
کنسرو ماهی تن درروغن هسته انگور برای اولین بار در کشور 
کنسرو ماهی تن با طعم زعفران طبیعی
کنسرو ماهی تن در روغن زیتون 
کنسرو ماهی تن با طعم سیر و فلفل طبیعی
کنسرو ماهی زر تن 
کنسرو ماهی مارلین
کنسرو ماهی ساردین
کنسرو ماهی تن با سبزیجات پودینی  

انواع کنسرو های خورشتی:
کنسرو قیمه سیب زمینی
کنسرو قورمه سبزی 
کنسرو قلیه ماهی بندری
کنسرو لوبیا چیتی در
انواع کنسرو ماهی شرکت فرآو‌رده‌‍های شیلاتی بندرعباس:
کنسرو ماهی تن در روغن در اوزان مختلف
کنسرو ماهی تن درروغن هسته انگور برای اولین بار در کشور 
کنسرو ماهی تن با طعم زعفران طبیعی
کنسرو ماهی تن در روغن زیتون 
کنسرو ماهی تن با طعم سیر و فلفل طبیعی
کنسرو ماهی زر تن 
کنسرو ماهی مارلین
کنسرو ماهی ساردین
کنسرو ماهی تن با سبزیجات پودینی  

انواع کنسرو های خورشتی:
کنسرو قیمه سیب زمینی
کنسرو قورمه سبزی 
کنسرو قلیه ماهی بندری
کنسرو لوبیا چیتی در
شرکت تن بندرعباس یکی از قدیمی ترین و بزرگترین واحد های تولیدکننده کنسرو تن ماهی کشور بوده و با تنوع محصول سهم قابل توجهی از تولید و بازار کنسرو تن ماهی را به خود اختصاص داده است و جزو واحد های فعال صادر کننده محصولات دریایی و کنسرو تن  ماهی به خارج از کشور میباشد.
کارخانه کنسرو تن بندرعباس در سال ۱۳۸۵ به صورت رسمی به بهره برداری رسید. سهام این شرکت متعلق به صندوق بازنشستگی کشوری می باشد.
 
 
حمص اصیل، یک غذای مدیترانه‌ای
حمص یک غذای مدیترانه‌ای‌ـ‌عربی است؛ شما می‌توانید سراغ این غذا را در لبنان یا حتی سوریه هم بگیرید. تلفظ دقیق نام این غذا «حمُّص» است، اما در فارسی گاهی به‌صورت «هوموس» هم نوشته می‌شود و همان‌طور که پیش‌تر هم اشاره کردیم، به آن «نخود ـ ارده» هم می‌گویند. حمص را به‌عنوان مزه و پیش‌غذا و حتی به‌صورت غذا مصرف می‌کنند.
طرز تهیه حمص یا نخود ـ اردهنخود؛ غذا یا دارو
ماده‌‌ی اولیه‌ی اصلی در طرز تهیه حمص یا نخو
نخود منبع غنی فیبر
نخود یکی از اولین حبوبات کشت شده است.نخود منبع غنی فیبر هستند ، حاوی چربی های سالم ، کربوهیدرات ها و بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی دیگر هستند. نخود همچنین پروتئین بالایی دارد، بنابراین می توانند جایگزینی عالی برای گیاهخواران باشند. 
 
ما در این مطلب 10 خاصیت و فایده نخود را برایتان قرار داده ایم که ممکن است باعث شود شما بخواهید نخود را در رژیم غذایی خود بگنجانید!
با پورتال سلامت من در ادامه مطلب همراه باشید.
ادامه مطلب
طرز تهیه:
طرز تهیه نخود پلو نیز، مانند لوبیا پلو است. با این تفاوت که به جای لوبیا از نخود فرنگی استفاده
می کنیم و میزان نخود مصرفی ان 1 کیلو گرم است که ان ها را از پوست بیرون می اوریم و به 
گوشت تفت داده اضافه می کنیم.
دراین پلو می توانیم از 1 قاشق مرباخوری ادویه پلویی و 1 قاشق مرباخوری ادویه استفاده کنیم.
 کنسرو ذرت 
طرز تهیه کنسرو ذرت حتما به ذهن بسیاری از دوست داران این ماده غذایی خوشمزه رسیده است. ذرت یکی از غذا های است که نسل جدید بسیار در غذا دوست دارن از آن 
استفاده کنند و اما بسیاری کنسرو ذرت را خریداری می کنند که به طب برخی از آن ها اصلا کیفت و مزه خوبی ندارد و اینجاست که افراد فکر تهیه کنسرو ذرت در خانه می شود 
که بسیار راحت است و شما می توانید با کمک این پست آموزشی سایت نازشو به راحتی آن را در منزل تهیه و استفاده کنید. ما به بصورت خیلی سا
مواد لازم سوپ مرغ و نخود
آب مرغ 6 پیمانهرب گوجه 1 قاشق غذاخوریپودر پاپریکا 1 قاشق چایخوریزیره سبز 1/2 قاشق چایخوریتخم گشنیز، پودر سیر و نمک هر کدام نوک انگشتنخود پخته شده 400 گرممرغ پخته ریش ریش شده 3 پیمانهنمک و فلفل به مقدار کافیگشنیز تازه خرد شده 1/4 پیمانهآووکادو 1 عددلیمو ترش به مقدار کافینان خشک

ادامه مطلب
 
حمص یک پیش غذا در اصل یک نوع سس مخصوص خاورمیانه است که با مخلوطی از نخود، ارده کنجد، آب لیمو، سیر و نمک تهیه می‌شود.
مواد لازم
400 گرم کنسرو نخود
3 قاشق غذاخوری آبلیمو
2 قاشق غذاخوری ارده
2 حبه سیر
نمک و فلفل پاپریکا
روغن زیتون
جعفری تازه
دستور العمل‌
آماده کردن نخودها تنها بخش وقت‌گیر در مراحل آماده کردن حمص است؛ چون شما در صورتی که از کنسرو نخود استفاده نکنید نیاز به پختن، جوشاندن یا خیس کردن و پوست گرفتن آن‌ها دارید.
نخودها را به تنها
مواد لازم سوپ مرغ و نخود
آب مرغ 6 پیمانهرب گوجه 1 قاشق غذاخوریپودر پاپریکا 1 قاشق چایخوریزیره سبز 1/2 قاشق چایخوریتخم گشنیز، پودر سیر و نمک هر کدام نوک انگشتنخود پخته شده 400 گرممرغ پخته ریش ریش شده 3 پیمانهنمک و فلفل به مقدار کافیگشنیز تازه خرد شده 1/4 پیمانهآووکادو 1 عددلیمو ترش به مقدار کافینان خشک

ادامه مطلب
سوپ نخود یکی از پیش غذاهای محبوب به شمار می رود که
در بسیاری از مناطق دنیا طرفداران زیادی دارد. یکی از بهترین انواع سوپ
نخود در کشور های مدیترانه ای تهیه می شود که از نظر مزه، بسیار منحصر به
فرد است. همین موضوع باعث شده تا سوپ نخود مدیترانه ای جایگاه ویژه ای در میان انواع سوپ نخود داشته باشد. اگر دوست دارید با دستور پخت سوپ نخود مدیترانه ای آشنا شوید، توصیه می کنیم که ما را در ادامه این مقاله از آشپزی همراهی کنید.



 
ادامه مطلب
 
شرکت تن بندرعباس یکی از قدیمی ترین و بزرگترین واحد های تولیدکننده کنسرو تن ماهی کشور بوده و با تنوع محصول سهم قابل توجهی از تولید و بازار کنسرو تن ماهی را به خود اختصاص داده است و جزو واحد های فعال صادر کننده محصولات دریایی و کنسرو تن  ماهی به خارج از کشور میباشد.
کارخانه کنسرو تن بندرعباس در سال ۱۳۸۵ به صورت رسمی به بهره برداری رسید. سهام این شرکت متعلق به صندوق بازنشستگی کشوری می باشد.
 
 
 
شرکت تن بندرعباس یکی از قدیمی ترین و بزرگترین واحد های تولیدکننده کنسرو تن ماهی کشور بوده و با تنوع محصول سهم قابل توجهی از تولید و بازار کنسرو تن ماهی را به خود اختصاص داده است و جزو واحد های فعال صادر کننده محصولات دریایی و کنسرو تن  ماهی به خارج از کشور می‌باشد.
کارخانه کنسرو تن بندرعباس در سال ۱۳۸۵ به صورت رسمی به بهره برداری رسید. سهام این شرکت متعلق به صندوق بازنشستگی کشوری می باشد.
 
 
مواد لازم برای تهیه کوفته شلغم و نخود
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص سبزیجات
گندم سیاه خام نصف لیوان
پیاز(خرد شده)یک عدد کوچک
سیر(له شده)چهار حبه
شلغم(رنده شده)چهار لیوان
نخود(پخته شده)یک لیوان
زیرهیک قاشق غذاخوری
گشنیزیک قاشق چای‌خوری
کلم کیل(خرد شده)یک دوم لیوان
جو دوسر بدون گلوتنیک چهارم لیوان
پودر سیریک قاشق چای‌خوری
پونه خشک شدهیک قاشق چای‌خوری
نمکنصف قاشق چای‌خوری
آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری

ادامه مطلب
مواد لازم سوپ مرغ و نخود
آب مرغ 6 پیمانهرب گوجه 1 قاشق غذاخوریپودر پاپریکا 1 قاشق چایخوریزیره سبز 1/2 قاشق چایخوریتخم گشنیز، پودر سیر و نمک هر کدام نوک انگشتنخود پخته شده 400 گرممرغ پخته ریش ریش شده 3 پیمانهنمک و فلفل به مقدار کافیگشنیز تازه خرد شده 1/4 پیمانهآووکادو 1 عددلیمو ترش به مقدار کافینان خشک
  
ادامه مطلب
سوپ نخود به عنوان یک پیش غذای راحت یا غذایی ساده در یک روز سرد می تواند انتخاب مناسبی باشد. این سوپ را می توان با نخودفرنگی یا نخود خشک آماده کرد. سوپ نخود همچنین سرشار از موادمغذی از جمله کلسیم، پتاسیم و ویتامین A است. استفاده از این نوع سوپ در یک رژیم غذایی متعادل فواید بسیاری برای سلامتی دارد.
 
سرشار از فیبر
یک فنجان از سوپ نخود فرنگی در حدود ۵ گرم فیبر غذایی دارد، به طوریکه براساس دانشگاه هاروارد، این ماده مغذی در بسیاری از موادغذایی
طرح توجیهی و کارآفرینی کنسرو سازی لوبیا چیتی



فرمت فایل : doc
حجم : 47

صفحات : 59



گروه : طرح های توجیهی و کارآفرینی




توضیحات محصول :
 
طرح توجیهی و کارآفرینی  کنسرو سازی لوبیا چیتی
لوبیا چیتی:
برای تهیه کنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشک باشد ، جهت بدست آوردن محصول با کیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است.
بسته به محل ب
طرح توجیهی و کارآفرینی کنسرو سازی لوبیا چیتی



فرمت فایل : doc
حجم : 47

صفحات : 59



گروه : طرح های توجیهی و کارآفرینی




توضیحات محصول :
 
طرح توجیهی و کارآفرینی  کنسرو سازی لوبیا چیتی
لوبیا چیتی:
برای تهیه کنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشک باشد ، جهت بدست آوردن محصول با کیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است.
بسته به محل ب
طرح توجیهی و کارآفرینی کنسرو سازی لوبیا چیتی



فرمت فایل : doc
حجم : 47

صفحات : 59



گروه : طرح های توجیهی و کارآفرینی




توضیحات محصول :
 
طرح توجیهی و کارآفرینی  کنسرو سازی لوبیا چیتی
لوبیا چیتی:
برای تهیه کنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشک باشد ، جهت بدست آوردن محصول با کیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است.
بسته به محل ب
طرح توجیهی و کارآفرینی کنسرو سازی لوبیا چیتی



فرمت فایل : doc
حجم : 47

صفحات : 59



گروه : طرح های توجیهی و کارآفرینی




توضیحات محصول :
 
طرح توجیهی و کارآفرینی  کنسرو سازی لوبیا چیتی
لوبیا چیتی:
برای تهیه کنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشک باشد ، جهت بدست آوردن محصول با کیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است.
بسته به محل ب
طرح توجیهی و کارآفرینی کنسرو سازی لوبیا چیتی



فرمت فایل : doc
حجم : 47

صفحات : 59



گروه : طرح های توجیهی و کارآفرینی




توضیحات محصول :
 
طرح توجیهی و کارآفرینی  کنسرو سازی لوبیا چیتی
لوبیا چیتی:
برای تهیه کنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشک باشد ، جهت بدست آوردن محصول با کیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است.
بسته به محل ب
 قسمت سوم از مزایا تن ماهی بندر عباس:
این بخش را بطورکلی به شرکت فرآورده های شیلاتی بندرعباس و قابلیت ها و امکانات و ظرفیت های این مجموعه میپردازیم.
همانطورکه قبل تر گفته شد تن بندرعباس اولین کنسرو تن ماهی ایران است که از سال 1315 در شهر بندرعباس شروع به فعالیت کرده است
شرکت فرآورده های شیلاتی بندرعباس یکی از مجهزترین کارخانه های کنسرو سازی کشور است که قاذر به تولید انواع کنسروجات می باشد و در سبد کالایی خود چندین نمونه تن ماهی با انواع مختلف
در طب اسلامی برخی از حبوبات نیز علاوه بر غذا به عنوان دارو مطرح هستند. نخود chickpea یکی از بهترین داروها برای کمر درد و ضعف جنسی است. احمد ابن محمد ابن ابی نصر از امام رضا علیه‌السلام نقل می‌کند: نخود برای کمر درد مفید است. و آن حضرت پیش از غذا و پس از آن، آن را طلب می‌کردند.طب الائمه، سید عبدالله شبر، ص۱۹۶

ادامه مطلب
کلمه لاتین   cicer نام دیگر نخود است و همچنین نام محبوب اسپانیایی آن، Garbanzo لوبیا شناخته شده است.
 لوبیا کلیه، لوبیا سیاه، لوبیا لیمو و بادام زمینی دیگر اعضا خانواده حبوبات هستند.
 این گیاهان دانه‌های خوراکی به نام پالس‌ها را تولید می‌کنند که از نظر ارزش غذایی کیفیت بالایی دارند.
 
 دو نوع اصلی نخود، نوع بزرگ تر با رنگ روشن بزرگتر است که در ایالات متحده مشترک است، و نوع کوچک تر تیره که طرح نامنظم دارند و اغلب در هند و خاورمیانه مورد استفاده
مواد لازم جهت تهیه فلافل با نخود و عدس سبز :
عدس :1 پیمانه
نخود :1 پیمانه
پیازچه خرد شده :1/4 پیمانه
جعفری خرد شده :نصف پیمانه
گشنیز خرد شده :نصف پیمانه
پیاز سفید کوچک :1 عددکوچک
سیر :3 حبه
انبه پودر شده :2 قاشق غذا خوری
زیره سبز:  2 قاشق چای خوری
جوش شیرین :1 قاشق غذا خوری با کنجد برای هر پیمانه از موادی که درست میکنید
نمک :    2 قاشق غذا خوری
 
  
ادامه مطلب
از امروز تصمیم گرفتیم تا چند مزیت اصلی محصولمان  کنسرو تن ماهی بندرعباس را به شما مشتریان عزیز معرفی کنیم.قسمت اول را به اولین و مهم ترین مزیت که از دید مشتریان قدیم و جدید ما مطرح شده یعنی اصالت کنسرو تن ماهی بندرعباس اختصاص دادیم.همونطور که میدونید اولین تولید کننده کنسرو ماهی تن در ایران، کارخانه تن ماهی بندرعباس است که با بیش از 60 سال سابقه، همچنان فعال و پویا به فعالیت خود ادامه میدهد.مسئله ای که برای ما بسیار لذت بخش بوده و قوت قلب مجم
لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : پاورپوینتنوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )تعداد اسلاید : 18 اسلاید قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :  بنام خداموضوع :یخچالهای طبیعیدبیر محترم :سرکارخانم باقریگردآورنده :محدثه خضریدبیرستان دخترانه عطار1عنوان :کنسرو ماهیدر کنسرو ماهی از ماهی های مختلفی استفاده می شود ازجمله ماهی تون،ساردین،سالمون وچند گونه دیگرماهی تون:انواع ماهی تون از خانواده اسک و مبر وی ید( Scombridae ) و از ماهی‌های دریا
کنسرو تن ماهی،یکی از پرمصرف‌ترین غذاهای آماده در زندگی روزمره می‌باشد.
بطور کلی،ایران5درصد از کل کنسرو تن ماهی جهان را تولید میکند. این محصول در بازار ایران یکی از محصولات محبوب می‌باشد.
طبق گزارش اعلام شده از صنایع کنسرو ایران 80درصدشهرنشینان، در سبد غذایی خود،ماهی تن مصرف می‌کنند.
 
میزان مصرف این افراد مطابق نمودار زیر است :
 اقداماتی که باید در حین وقوع سیل انجام دهیم ●برای اطلاع از وضعیت و نیز گرفتن دستورات لازم به رادیو ، تلویزیون و یا اعلام خبر از طریق بلندگوهای عمومی توجه کنید ، در صورتی که دستور تخلیه داده شد بلافاصله این کار را انجام دهید.●در هنگام تخلیه منزل کیف اضطراری را بردارید(کیف اضطراری شامل :جعبه کمک های اولیه –مقداری پول نقد - مدارک مهم یا کپی آنها –مواد غذایی خشک –کنسرو –کنسرو باز کن- چاقو- طناب
ادامه مطلب
تغذیه مناسب سگ یکی از مهم‌ترین فاکتورها در سلامت و طول عمر اوناست و به عنوان صاحب سگ وظیفه ماست که رژیم غذایی مناسبی برای دوستمون فراهم کنیم. غذای تر یا کنسروی به جرات خوش‌خوراک‌ترین و لذیذترین انواع غذای سگه و همه نژادهای سگ عاشقش هستن.
در این مطلب در مورد غذای کنسروی سگ می‌خوایم صحبت کنیم، بگیم اصلا کنسرو سگ چیه و از چه موادی تهیه شده، چه فرقی با غذای خشک داره و بعد بهترین انواع کنسرو سگ موجود در بازار رو به شما معرفی کنیم.
ادامه مطلب
طرز تهیه حمص یا نخود ـ ارده انواع بسیاری دارد، اما حمص اصیل، به‌همراه کمی نان پیتا، هیچ‌وقت تکراری نمی‌شود. برای تهیه‌ی این غذا روش‌های بسیاری ذکر شده است که ممکن است اندکی با هم تفاوت داشته باشند. این روزها بسیاری از رستوران‌ها و کافه‌ها هم از طرز تهیه حمص یا نخود ـ ارده پیروی کرده و این غذا را در منوی غذای خود جای داده‌اند. بااین‌حال اگر اهل غذاپختن هستید، ما در ادامه یکی از انواع طرز تهیه حمص یا نخود ـ ارده را برایتان شرح داده‌ایم.
حم
میزان مصرف این افراد مطابق نمودار بالا است
کنسرو تن ماهی یکی از پرمصرف‌ترین غذاهای آماده در زندگی روزمره می‌باشد.
بطور کلی، ایران5درصد از کل کنسرو تن ماهی جهان را تولید می‌کند. این محصول در بازار ایران یکی از محصولات محبوب می‌باشد.
طبق گزارش اعلام شده از صنایع کنسرو ایران 80 درصد ازشهرنشینان در سبدغذایی خودماهی تن مصرف می‌کند.
 
مواد لازمآرد نخود چی: ۱ لیوانهل: ۲ عددشکر: ۱ لیوانکره: ۱ لیوان
 با راه آشپزی همراه باشید
طرز تهیه۱. ابتدا آرد را داخل تابه‌ای با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و عطر خوبی از آرد بلند شود.۲. آرد را که به این مرحله رسید از روی حرارت بردارید تا کم کم سرد شود.۳. هل و شکر را آسیاب کنید تا به صورت پودر در بیایند؛ و علت اینکه از ابتدا از هل آسیاب شده استفاده نمی‌کنیم این است که عطر و بوی خود را حفظ کند.۴. کره را هم ذوب می‌کنیم به طوری که دا
مشاور پرورش شترمرغ
 
نخودنخود دارای 2600-2400 انرژی و23 تا 25% پروتئین می باشد. مقدار متیونین آن همانند سویا پائین است که در زمان جیره نویسی باید مورد توجه قرار بگیرد. دارای ماده ضدتغذیه ای آنتی تریپسین است ولی میزان این ماده در نخود بسیار کمتر از سویا است که این مقدار کم هم با حرارت از بین می رود ضمن اینکه حرارت تأثیر مثبت روی میزان پروتئین قابل هضم دارد.
آموزش پرورش شترمرغ
 
 
تانن ماده ضد تغذیه ای دیگری است که در نخود وجود دارد. هر چه مقدار تانن بی
11نوامبر


نخود یکی از قدیمی ترین محصولات زراعی کشت شده در دنیاست. شواهد باستان شناسی نشان می دهد که این گیاه در خاورمیانه ۷،۵۰۰ سال پیش کشت می شده است. در یونان باستان آن را به عنوان غذای اصلی و یا دسر و حتی به صورت خام استفاده می کردند. در روم باستان نیز نخود را درون غذایی شبیه به آبگوشت می ریختند و یا به عنوان میان وعده به صورت پخته شده مصرف می کردند. برخی از مردمان باستان حتی معتقد بودند که نخود ارزش دارویی بسیار بالایی دارد. از لحاظ تغذیه نی
در مواقعی که زمان یا حوصله پخت غذا را ندارید بودن یک غذای آماده می تواند شما را سیر کند. غذایی سرشار از پروتئین و امگا 3 که برای بدن بسیار مفید است. کنسرو ماهی تون طبیعت در روغن گیاهی با وزن 180 گرم می باشد که با درب آسان بازشو عرضه شده و در کوتاه ترین زمان مهیای خوردن می شود. از فواید کنسرو ماهی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
خاصیت سم زدایی از بدن
حفظ سلامت قلب
پیشگیری از سرطان
کمک به سلامت بینایی
جلوگیری از فشار خون بالا
پیشگیری از سکته مغزی
حفظ
شرکت فرآورده‌های شیلاتی بندرعباس (تن بندرعباس) اولین تولید کننده کنسرو ماهی تن در ایران بوده و محصول کنسرو ماهی تن آن، سهم قابل توجهی از بازار ایران را به خود اختصاص داده است.ماهی تن و فرآورده‌های وابسته را می‌توان به عنوان یکی از غنی‌ترین مواد غذایی نام برد، چرا که دارای کالری و پروتئین بالایی است. همچنین ماهی تن میزان قابل توجهی از اسیدهای آمینه ضروری برای بدن را داراست که قابل هضم برای تمامی افراد می‌باشد.عامل مهم‌تر میزان چربی و کلس
استاندارد تولید کنسرو رب گوجه فرنگی
موضوع : استاندارد تولید کنسرو رب گوجه فرنگی ( فایل word قابل ویرایش ) تعداد صفحات : 14 فهرست استاندارد تولید کنسرو رب گوجه فرنگی شرح استقرارسیستمHACCP درتولید کنسرو رب گوجه فرنگی تشکیل تیم اطلاعات محصول گروه مصرف کننده رسم نمودار جریان کارمواد ، نقشه موقعیت واستقرار تجهیزات فهرست کردن تمام خطرات بالقؤه مربوط به هرمرحله ،تجزیه وتحلیل خطرات ، تعیین تعیین نقاط کنترل بحرانی(اصل2) ،تعیین حدودبحرانی(اصل3)،برقرار
مواد لازم
دو و نیم پیمانه برنج
یک و نیم پیمانه نخود
دو عدد سینه مرغ
2 ق س کره
نمک/فلفل سیاه
 
روش :
نخود را که 24 ساعت قبل خیس کرده بوده بودم پختم
مرغ با اندکی آب بیشتر ،پنج حبه سیر و دو تکه چوب دارچین و زعفران آب پز شد
برنج را با کره داخل تابه تفت دادم و بهش نخود و آب مرغ را اضفه کرده
وقتی آب پلو تمام شد مرغ ریش ریش شده ای که با فلفل ترکیب شده را روی اون ریختم
بدون مرغ هم میشه خورد!
غذا ترکیه ای است
 
روش از اینجا
مواد لازم
دو و نیم پیمانه برنج
یک و نیم پیمانه نخود
دو عدد سینه مرغ
2 ق س کره
نمک/فلفل سیاه
 
روش :
نخود را که 24 ساعت قبل خیس کرده بوده بودم پختم
مرغ با اندکی آب بیشتر ،پنج حبه سیر و دو تکه چوب دارچین و زعفران آب پز شد
برنج را با کره داخل تابه تفت دادم و بهش نخود و آب مرغ را اضافه کرده
وقتی آب پلو تمام شد مرغ ریش ریش شده ای که با فلفل ترکیب شده را روی اون ریختم
بدون مرغ هم میشه خورد!
غذا ترکیه ای است
 
روش از اینجا
متفاوت ترین روش برای پخت “خوراک لوبیا چیتی” با گلپر
ما معمولا از کنسرو لوبیا خیلی استفاده میکنیم حالا یا به تنهایی و یا داخل غذاهای دیگه. در این مطلب میخوام طرز تهیه خوراک لوبیا ساده رو بهتون بگم که میتونین مثل کنسرو لوبیا چیتی داخل خیلی از غذاها استفاده اش کنین از طرفی چون این خوراک خونگی تهیه میشه از سلامتش هم اطمینان کامل دارین و میتونین ادویه هاشو بر طبق سلیقه خودتون تغییر بدین
مواد لازم :
لوبیا چیتی   2 پیمانه
روغن زیتون  2 ق غ
رب گوجه ف
مواد لازم جهت تهیه فلافل با نخود و عدس سبز :
عدس :1 پیمانه
نخود :1 پیمانه
پیازچه خرد شده :1/4 پیمانه
جعفری خرد شده :نصف پیمانه
گشنیز خرد شده :نصف پیمانه
پیاز سفید کوچک :1 عددکوچک
سیر :3 حبه
انبه پودر شده :2 قاشق غذا خوری
زیره سبز:  2 قاشق چای خوری
جوش شیرین :1 قاشق غذا خوری با کنجد برای هر پیمانه از موادی که درست میکنید
نمک :    2 قاشق غذا خوری
 

ادامه مطلب
روش پخت کله پاچه
مواد مورد نیاز برای پختن کله پاچه
کله پاچه گوسفند 1 دست
نخود 100 گرم
پیاز 2 عدد درشت
زرد چوبه 1 ق چ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آب ا لیتر یا بیشتر

طرز تهیه کله پارچه ، ترسناک دوست داشتنی
 نخود را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن گرفته شود و هم زودتر پخته شود.

 
ادامه مطلب
متفاوت ترین روش برای پخت “خوراک لوبیا چیتی” با گلپر
ما معمولا از کنسرو لوبیا خیلی استفاده میکنیم حالا یا به تنهایی و یا داخل غذاهای دیگه. در این مطلب میخوام طرز تهیه خوراک لوبیا ساده رو بهتون بگم که میتونین مثل کنسرو لوبیا چیتی داخل خیلی از غذاها استفاده اش کنین از طرفی چون این خوراک خونگی تهیه میشه از سلامتش هم اطمینان کامل دارین و میتونین ادویه هاشو بر طبق سلیقه خودتون تغییر بدین
مواد لازم :
لوبیا چیتی   2 پیمانه
روغن زیتون  2 ق غ
رب گوجه ف
دکتر علی امینی هرندی درباره باکتری که به دنبال مصرف کنسروهای نجوشانده و خراب به وجود می‌آید، اظهار کرد: تمام محصولات کنسرو شده در صورتی که در شرایط سالم نگهداری نشوند می‌توانند سمی به نام بوتولینوم توسط باکتری موجود در کنسرو جوشانده نشده ایجاد کنند بنابراین توصیه می‌شود کنسروها حداقل ۲۰ دقیقه قبل از مصرف جوشانده شوند.
وی با بیان اینکه سم بوتولینوم می‌تواند روی عضلات بنشیند و اجازه ندهد تا دستور مغز را مبنی بر اعمال حرکات اجرا کنند، افز
حبوبات همیشه عضو جدا ناپذیر غذاهای بسیاری در سفره غذایی ایرانی ها به شمار می آید. منابع غذایی مغذی مانند فیبر، اسیدهای آمینه، مواد معدنی و پروتئین با مقادیر بالایی در حبوبات موجود هستند و جزء خواص حبوبات هستند. در این مطلب به صورت خلاصه خواص کلی محبوب ترین حبوبات را به شما توضیح می دهیم:
نخود
نخود دارای انواع ویتامین ها و پروتئین های مهم و ضروری برای بدن است. نشاسته، کلسیم، آهن، فسفر، سدیم، پتاسیم، مس و ویتامین های خانواده ب (1 و 2) و ویتامین آ
طرح توجیهی و کارآفرینی تولید کمپوت و کنسرو
فرمت فایل: ورد(word) _ قابل ویرایش و بخشی از متن تحقیق - , ( -- قابل ویرایش ) تعداد صفحه : 38 موضوع پروژه کارآفرینی تولید کمپوت و کنسرو با ظرفیت 1000 تن در سال Entrepreneurship project produced canned نام استاد : نام محقق : فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن ...
دریافت فایل
 
آبگوشت معمولاً با گوشت گوسفند، نخود، لوبیا سفید، پیاز، سیب زمینی، گوجه فرنگی، زردچوبه و ... تهیه می شود. این غذای سنتی در ایران طرفداران بسیار زیادی دارد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آبگوشت را به شما آموزش دهیم پس فرصت را از دست نداده و تا انتها همراه ما باشید.
مواد لازم
500 گرم گوشت آبگوشتی
1 پیمانه نخود و لوبیا سفید
2 عدد پیاز
نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه مقدار لازم
2 عدد گوجه فرنگی
2 الی 3 عدد سیب زمینی
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
دست
نخود فرنگی با نام علمی Pisum sativum شناخته می‌شود که تشکیل شده از دانه‌های سبز رنگ بذری پوشیده شده در داخل پوشش است. این دانه‌های به نسبت دیگر دانه‌های موجود در حبوبات از گوشت بیشتری تشکیل شده‌اند. به لحاظ ساختاری دانه‌های نخود فرنگی جزئی از حبوبات است. شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد نخود فرنگی از سال‌ها قبل مورد استفاده انسان بوده است و امروز در سراسر دنیا این دانه‌های سبز رنگ پرخاصیت در غذاهای مختلف دیده می‌شود.
در ادامه مطلب به شما خوا
چند تا نصیحت مهم و خوشمزه
تو زندگیت مثه قیمه نذری باش که دیگران برای بدست آوردنت از جون و دل مایه بذارن
تو زندگیت مثه فسنجون باش که هر کسی وسعش نرسه بخورتت
تو زندگیت مثه نیمرو باش نه املت که واسه خودت دوست داشته باشن نه گوجت
تو زندگیت مثه پیاز باش که حتی در حال خورد شدنم اونقدر قویه که اشک همرو در میاره
تو زندگیت مثه خیار باش هر وقت خوبی کردی یه تلخیم بکن که پرو نشن
تو زندگیت مثه آبگوشت باش که با سیلی صورتش سرخ نگه داشته همش نخود و لوبیاس ولی اس
راه حل درست کردن آبگوشت
آبگوشت از غذاهای لذیذ و پر طرفدار ایرانی ها است که از ترکیب گوشت ،حبوبات و سبزیجات تشکیل شده است که با تیلیت کردن خورده می شود. همچنین آبگوشت از غذاهای اصیل و سنتیمانند اشکنه است . این غذا از زندگی کوچی و عشایری نیاکان ما، به دلیل فرهنگ دامپروری به جای مانده است. 
 
آبگوشت انواع مختلف دارد که در شهر ها و مناطق مختلف با مواد و ادویه های متفاوتی طبخ میشود. که شناخته ترین آنها ، آبگوشت بزباش ، آبگوشت گندم و آبگوشت بلغ
نخود
آش
نخودهای آَش ادم
آدم های نخود آش
 
در دانشنامه آزاد ویکی پدیا در اینباره می نویسد .
گیاه نخود گیاهی یکساله و بوته ای کوتاه از خانواده حبوبات است که بلندی آن به
حدود سی سانتی متر می رسد .
ساقه این گیاه پوشیده از تارهای غده ای است .
شاخه ها نازک برگ های زیر آن از سیزده تا هفده برگچه کوچک و دنباله دار و گل
ها سپید می باشد .
 
و البته بعد راجع به نحوه کشت پراکنش و خاستگاه
مواد موجود در نخود پخته شده
و این آخرین مطلب بسیار زیبا خواندنی و دانستنی
مواد لازم سوپ حبوبات و آب مرغ:
1 قاشق غذاخوری روغن کلزا 15 میلی لیتر1 پیاز ، ریز خرد شده 200 گرم2 سیر میخک ، فشرده یا چرخ کرده1 1/3 فنجان انواع توت ها 260 گرم1 1/2 فنجان مخلوط حبوبات خشک 260 گرمگوجه فرنگی کنسرو شده 3/4 لیوان (تکه ای) 200 گرم2 فنجان آبگوشت مرغ 500 میلی لیتر3 فنجان آب 750 میلی لیتر1 نمک نمک [اختیاری] 0.2 گرمفلفل دلمه ای برای طعم دادن [اختیاری]1 قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک 1 گرم
طرز تهیه سوپ حبوبات و آب مرغ:
اگر نمی توانید یک مخلوط حبوبات خشک را در فروشگاه
 
 در جبهه دست به هر کاری می زدم، یک لحظه هم بیکار نبودم. عملیات والفجر هشت که شروع نشده بود، در چادر های کرخه و در پادگان دو کوهه معلم بودم و به بچه ها درس می دادم. در شب حمله امدادگر بودم. در خط مقدم، جیپ فرمانده را درست کردم و مکانیک شدم، حتی در جبهه آشپزی هم کردم.
 
در آن یک هفته – ده روز که در پایگاه موشکی پدافند ساحلی داشتیم، غذایمان فقط کنسرو بود؛ کنسرو لوبیا و کنسرو بادمجان؛ اگر شانس می آوردیم کنسرو تن ماهی. البته از سنگرهای عراقی غنیمت
روش نگهداری کنسرو رب گوجه فرنگی در خانه
مصرفرب گوجه فرنگی، برای افرادی که به گوجه ­فرنگی حساسیت دارند، توصیه نمی­ گردد از مصرف کنسروهای تغییر رنگ و بو خودداری فرمایید رب گوجه‌فرنگی بعد از باز شدن باید در داخل یخچال نگهداری شود یکی از اتفاقات طبیعی که برای این رب گوجه فرنگی می‌افتد کپک‌زدگی آن است که به خاطر شرایط نامطلوب نگهداری ایجاد می‌شود بنابراین برای جلوگیری از کپک‌زدگی رب گوجه فرنگی در یخچال دمای آن را به دمای ‌۴ درجه سانتیگراد
پتشاپ به مکانی گفته میشود که غذا و خوراک حیوانات خانگی را در اختیار شما قرار میدهد تا به راحتی موارد مورد نیازتان را تهیه کنید. پت شاپ ها به دو صورت به شما خدمات میدهند. پتشاپ حضوری و پتشاپ آنلاین. در پتشاپ های حضوری به مغازه مورد نظر مراجعه میکنید و شفارشان را خریداری میکنید و در پتشاپ آنلاین محصولتان را سفارش میدهید و درب منزل تحویل میگیرید. کلیه محصولات موجود در پت شاپ ها در دسته های مختلف قابل دسترسی است. اعم از غذای خشک سگ - غذای خشک گربه -
امروزه تغییرات چشمگیر سبک زندگی در جوامع شهری، موجب شده است که نتوانیم وقت زیادی را در آشپزخانه به پخت و پز و آماده کردن غذا بگذرانیم. چیزی که یک کارمند خسته از راه رسیده لازم دارد، مواد اولیه‌ای در دسترس و دستور پخت غذاهای فوری و مقوی است تا خستگی یک روز کاری طولانی را هر چه سریع‌تر از تن به در کند. کنسرو تن ماهی یکی از آن موادی است که اگر در کابینت باشد باعث قوت قلب شما خواهد شد. دلایل مختلفی برای این ادعا وجود دارد.
چرا باید حتما تن ماهی در م
سوپ رشته که با موادی همچون گوشت مرغ، رشته فرنگی، هویچ، قارچ، سیب زمینی و نخود تهیه می شود، که بسیار مقوی و خوشمزه می باشد. به همین علت این سوپ به عنوان غذای کامل برای بهبود حال افراد سرماخورده بسیار مفید می باشد. همچنین می توان سوپ رشته را به عنوان پیش غذا تهیه کرد. از این رو، طرز تهیه سوپ رشته فرنگی را در این بخش از هنر در خانه به اشتراک گذاشته ایم، که امیدواریم از تهیه آن لذت ببرید
مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ رشته فرنگی عبارت است از
رشته فرنگ
آش دوغ یکی از خوراک‌های سنتی استان اردبیل و منطقه آذربایجان شرقی و غربی است.  این آش با حبوباتی همچون نخود و لوبیا، سبزی‌ها، تره و انواع سبزی‌های کوهی و محلی پخته شده و در نهایت از دوغ برای مزه‌دار کردن آن استفاده می‌شود. در این مقاله طرز تهیه آش دوغ را به شما آموزش خواهیم داد.
 
آش دوغ چیست؟آش دوغ از انواع آش‌های محلی در منطقه شمال غرب و غرب کشورمان ایران است و واقعا لذیذ و خوشمزه است. این آش معمولا با دوغ ترش و محلی تهیه می‌شود. این آش رو ه
حمص نوعی پیش‌غذای لبنانی خوش‌مزه و مقوی است که علاوه بر دارا بودن خواص نخود، بسیار سیرکننده و محبوب است. برای تهیۀ حمص از نخود و ارده استفاده می‌شود.


حمص یا نخود ارده یکی از غذاهای لبنانی است که در خاورمیانه هم خیلی محبوب است و به‌عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود. حمص به دلیل داشتن ارده و نخود، بسیار پرانرژی و مغذی است. این پیش‌غذایخوش‌مزه در اکثر کشورهای عربی به‌عنوان سس در کنار غذاهای گوشتی سرو می‌شود.
مواد لازم:
نخود خام: ۲۰۰ گرم
ارده: ۳
خواص حبوبات در طب سنتی چیست ؟ یک متخصص طب سنتی گفت: نخود از بهترین حبوبات برای افزایش قوای عمومی است؛ به ویژه برای کودکان که در سنین رشد قرار دارند، بسیار مفید است. از دیدگاه طب سنتی حبوبات دارای ارزش غذایی بسیار هستند و بهترین آنها نخود بوده که …
خواص حبوبات در طب سنتی چیست ؟

ادامه مطلب
طرز تهیه حمص
 
حُمص (به
عربی: حُمُّص) یا نخود-ارده یک خوراک مدیترانه‌ای-عربی است که در خاورمیانه
بسیار محبوب است؛ و بیشتر در سینی‌های مزه به عنوان پیش غذا سرو می‌شود.
این خوراک از نخود پخته، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و سیر له شده
درست می‌شود. حُمُص غذای بسیار معروف و خوشمزه لبنانی است این غذا در
کشورهای دیگر عربی از جمله سوریه هم طبخ میشود و واقعا اشتها برانگیز و خوش
طعم است.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حمص
طرز تهیه حمص
 
حُمص (به
عربی: حُمُّص) یا نخود-ارده یک خوراک مدیترانه‌ای-عربی است که در خاورمیانه
بسیار محبوب است؛ و بیشتر در سینی‌های مزه به عنوان پیش غذا سرو می‌شود.
این خوراک از نخود پخته، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و سیر له شده
درست می‌شود. حُمُص غذای بسیار معروف و خوشمزه لبنانی است این غذا در
کشورهای دیگر عربی از جمله سوریه هم طبخ میشود و واقعا اشتها برانگیز و خوش
طعم است.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حمص
طرز تهیه حمص
 
حُمص (به
عربی: حُمُّص) یا نخود-ارده یک خوراک مدیترانه‌ای-عربی است که در خاورمیانه
بسیار محبوب است؛ و بیشتر در سینی‌های مزه به عنوان پیش غذا سرو می‌شود.
این خوراک از نخود پخته، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و سیر له شده
درست می‌شود. حُمُص غذای بسیار معروف و خوشمزه لبنانی است این غذا در
کشورهای دیگر عربی از جمله سوریه هم طبخ میشود و واقعا اشتها برانگیز و خوش
طعم است.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حمص
آبگوشت با کشک
 
مواد لازم(برای ۴ نفر):گوشت گوسفند(آبگوشتی)  نیم کیلو نخود خیس کرده نصف پیمانه پیاز بزرگ  یک عدد سیب زمینی کوچک  سه عدد نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم کشک ساییده شده  یک پیمانه نعنا به میزان دلخواهسیر داغ 
طرزتهیه :گوشت را به همرا نخود و پیاز، ‌زردچوبه و نمک و فلفل در آب می‌پزیم.پس از پخته شدن گوشت و نخود، سیب‌زمینی‌ها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه می‌دهیم.در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه
ترشی انبهمواد لازم برای تهیه ترشی انبه
انبه سفت و سبز 2 عدد
کنسرو گوجه یا 3 عدد گوجه خرد شده
عصاره تمرهندی 1 لیوان
روغن کنجد یا هسته انگور 1 لیوان
سیر 2 حبه
سرکه 1 لیوان
زردچوبه به میزان لازم
تخم گشنیز به میزان لازم
سیاهدانه به میزار لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه ترشی انبه
این ترشی با مواد ساده ای درست میشود و بلافاصله بعد از تهیه قابل استفاده است در ابتدای گوجه ها را از پوست جدا کرده و رنده کرده و داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگذار
طرز تهیه خوراک کدو به روش دیگر 
این بار خوراک کدو را با پوره کدوی کنسرو شده درست کنید
 
مواد لازم خوراک کدو :

گوشت گاو
 ۴۵۰ گرم

 تکه های فلفل قرمز
 نصف قاشق چایخوری

 سیر له شده
۱ قاشق چایخوری

پیاز خرد شده
نصف یک عدد

فلفل دلمه سبز خرد شده
۱ عدد

فلفل دلمه قرمز خرد شده
۱ عدد

لوبیا قرمز پخته و آبکشی شده
۴۲۰ گرم

لوبیا سیاه پخته و آبکشی شده
۴۲۰ گرم

لوبیا سفید پخته و آبکشی شده
۴۲۰ گرم

رب گوجه
۲۲۰ گرم

سس گوجه به همراه سیر و پیاز
۱۲۰ گرم

تکه های گوجه
شرایط کنونی جامعه به گونه ای است که اکثر خانواده ها زمان کمتری برای تهیه غذا در منزل دارند ، زندگی ماشینی ، اشتغال پدر و مادر ...از جمله دلایل این مسأله است . امروزه عرضه طیف گسترده ای از غذاهای آماده و کنسروی این مشکل خانواده را حل نموده است . در این بین غذاهای اصیل و سنتی ایران که از لحاظ تأمین مواد مورد نیاز بدن بسیار مغذی می باشند ، از جایگاه ویژه ای در سبد غذایی خانوارهای ایرانی برخوردارند . یکی از راه های دسترسی به این مواد غذایی استفاده از
امروزه تغییرات چشمگیر سبک زندگی در جوامع شهری، موجب شده است که نتوانیم وقت زیادی را در آشپزخانه به پخت و پز و آماده کردن غذا بگذرانیم. چیزی که یک کارمند خسته از راه رسیده لازم دارد، مواد اولیه‌ای در دسترس و دستور پخت غذاهای فوری و مقوی است تا خستگی یک روز کاری طولانی را هر چه سریع‌تر از تن به در کند. کنسرو تن ماهی یکی از آن موادی است که اگر در کابینت باشد باعث قوت قلب شما خواهد شد. دلایل مختلفی برای این ادعا وجود دارد.
چرا باید حتما تن ماهی در م
وصیه می کنیم افرادی که دارای مزاج سرد و خشک می باشند دستورات غذایی زیر را جهت حفظ سلامتی خود بیشتر رعایت کنند.
غذاهایی که با مزاج سرد و خشک سازگاری بیشتری دارند و توصیه می شود آن ها را بیشتر مصرف کنید:
گوشت و غذا: گوشت بره، کبوتر، مرغ محلی چاق، تخم مرغ محلی، شوید پلو، زیره پلو، پلو زعفرانی، نخود آب، نان سنگک کنجدی، شیره خرما، شیره انگور، ارده، پلوشیره، انواع حلیم، مربای زردک، کله پاچه، انواع حلوا، انواع حریره، پلو ماش و پلو خلال بادام.
سبزیج
ماهی‌ها کلا جز دسته غذاهای پرخاصیت به حساب می‌آیند، در سالهای اخیر و با افزایش نتایج مثبت حاصل از تحقیقات جایگاه مناسبی در برنامه غذایی روزانه افراد باز کرده اند.
 
کنسرو ماهی تن از آن غذا هایی است که به دلیل سادگی تهیه،مصرف و ارزش غذایی بالا و روغن مفید گیاهی همراه با قابلیت هضم آسان و قیمت مناسب در فهرست غذاهای اغلب خانواده ها جا دارد.
 
فواید تن ماهی عبارت است از:

 دارای منبع بسار مهمی از پروتئین و مواد معدنی نظیر سلنیوم،منیزیوم،پتاسیم
سته بندی یکی از روش‌های نگهداری مواد غذایی است. امروزه بیشتر غذا‌های کارخانه‌ای به وسیله مواد فلزی، شیشه ای، پلاستیکی، کاغذی و... بسته بندی می‌شود.شیشه و کاغذ، قدیمی‌ترین و فلزات مقاوم‌ترین نوع بسته بندی است. اکنون طیف وسیعی از فلزات برای تهیه قوطی کنسرو، کمپوت و انواع نوشابه استفاده می‌شود.این قوطی‌ها اگرچه از غذا در برابر آلودگی ناشی از میکروارگانیسم ها، حشرات، رطوبت، نفوذ گاز‌ها و اکسیژن محافظت می‌کند، اما معایبی هم دارد که می‌ت
با این روشها از سیاه شدن موز جلوگیری کنید
 روش جلوگیری از سیاه شدن موز خرد شده
 سیاه شدن موزهای خرد شده توی سالاد اتفاق غم‌انگیزیه که بین همه رنگای قشنگ یه ظرف سالاد میوه می‌افته. اما قرار نیست ما مغلوب موزهای سیاه شده توی ظرف بشیم.
۱- برای اینکه مانع این اتفاق بشید می‌تونید از آبمیوه استفاده کنید. میوه‌های زیادی هستن که نمی‌ذارن رنگ موز تغییر کنه. آب لیموشیرین، پرتقال، آب کنسرو آناناس، آب گریپ‌فروت و آب لیموترش میوه‌های اسیدی هستند که
طرز تهیه تن ماهی:
ابتدا ماهی باید از حالت انجماد خارج شود (چرا که ماهی در سردخانه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های کشتی‌ها بلافاصله پس از صید منجمد شده واگر کارخانه دور از خلیج باشد، توسط ماشین‌های یخچال دار حمل و نقل می‌گردد
وبه حالت دیفراست برسد، سپس امعاء و احشاء آن تخلیه شده و بعد قطعه‌بندی می‌گردد. پس از قطعه بندی ماهیها شستشو داده شده و برای مرحله پخت آماده می‌گردند.
در این مرحله ماهی‌ها  توسط بخار در دیگ‌های مخصوص تحت فشار و دمای معین ود
طرز تهیه فلافل آبادانی اصل و ترفند های خوشمزه ترشد آنفلافل از جمله غذاهای خوشمزه و لذیذیست که علاوه بر کودکان و نوجوانان در بین بزرگسالان هم طرفدارن ویژه ای دارد و از نخود که یکی از مقوی ترین ترین حبوبات است تشکیل می شود.فلافل با اینکه جزو فست فود ها محسوب می شود اما بسیار ارزان و سریع آماده می شود و با یاد گرفتن طرز تهیه فلافل آن را در قالب ساندویچ همراه با سس خردل می توانید میل کنید و نهایت لذت را از این غذای خوشمزه ببرید.
مواد لازم برای فلاف
مواد لازم
نخود 300 گرم
2 پیمونه برنج
کره 50 گرم (من ده گرم زدم)
گشنیز 50 گرم (گشنیز نداشتم جعفری زدم)
قارچ 300 گرم
3 پیاز (یک پیاز زدم)
سیر 2 تا 6 حبه
زیره /کاری یک قاشق چ/ برگ بو  3 تا 4 عدد(نزدم)/ زرچوبه نصف ق چ/نمک یک ق چ
 
روش :
پیاز را نگینی خرد می کنیم ...گشنیزمون را درشت خرد می‌کنیم ...کره را آب می‌کنیم پیاز را بهش اضافه می‌کنیم و در حدی تفت میدیم که عسلی بشه ...نخود پخته را اضافه می‌کنیم برای این که آب نندازه همه را با هم اضافه نمی‌کنیم... سیر را اضافه می‌ک
ماهی‌ها کلا جز دسته غذاهای پرخاصیت به حساب می آیند، در سالهای اخیر و با افزایش نتایج مثبت حاصل از تحقیقات جایگاه مناسبی در برنامه غذایی روزانه افراد باز کرده اند.
 
کنسرو ماهی تن از آن غذا هایی است که به دلیل سادگی تهیه،  مصرف و ارزش غذایی بالا و روغن مفید گیاهی همراه با قابلیت هضم آسان و قیمت مناسب در فهرست غذاهای اغلب خانواده ها جا دارد.
 
فواید تن ماهی عبارت است از:
 دارای منبع بسار مهمی از پروتئین 
مواد معدنی نظیر سلنیوم،منیزیوم،پتاسیم
دستگاه دربند کنسروی دستی یکی دیگر از تولیدات بسیار پر کاربرد و ارزان قیمت و اما در عین حال بسیار با کیفیت ماشین سازی شهاب صنعت می باشد البته این دستگاه فقط برای دربگذار کنسرو نمی باشد و قابلیت استفاده برای انواع قوطی های فلزی و پت می باشد.
ما در ماشین سازی شهاب صنعت با 25 سال سابقه درخشان افتخار خود می دانیم تا بهترین و با کیفیت ترین و از طرفی با منصفانه ترین قیمت یعنی 30% زیر قیمت بازار انواع دستگاه پرکن و دربند را به صورت 100% بومی در داخل مجمو
بسیاری از دنبال کنندگان جیمیتو از ما درخواست داشتند که طرز تهیه کتلت بدون گوشت را نیز اموزش دهیم. به همین دلیل در ابتدا طرز تهیه این غذای گیاهی را آموزش خواهیم داد.
 
مواد لازم
۲ لیوان نخود پخته
۱ قاشق غذاخوری پودر سوخاری
۱ قاشق غذاخوری آرد نخودچی
۲ قاشق غذاخوری آرد گندم
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر تخم گشنیز به میزان لازم
پودر زیره سبز یا سیاه به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
۱ فنجان جعفری و گشنیر خرد شده
۲ عدد سیب زمینی پخته
 قاشق غذاخور
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
زیر دوش قبل سفر، تصمیم گرفته بودم با شوق زیادی بعد از سفر بی آیم و اولین سفرنامه ام را بنویسم. چون اولین سفر تنهای تنهای تنهایی ام بود. ولی آنقدر این دو روز بد گذشت و ترسیدم و دویدم و تنهایی بهم فشار آورد و گریه گردم و در کنسرو لوبیا سخت باز شد و سردم شد و بی توجهی و نپذیرفتن دیدم و ترسیدم و ترسیدم و ترسیدم، که فقط آمده ام بگویم: گه بخورم از این به بعد تنهایی سفر برم!
مارمالاد نوعی فرآورده کنسروی است که از میوه و شکر تهیه شده و معمولا عاملی مانند ژلاتین برای ژله ای شدن به آن اضافه می‌کنند. در فرهنگ انگلیسی و آمریکایی، مارمالاد اغلب به نوعی کنسرو اطلاق می‌شود که از پرتقال یا سایر انواع مرکبات، زرد آلو، هلو، شلیل و … است.
این واژه اولین بار در سال ۱۴۸۰م به واژه نامه کشور انگلستان وارد شد. اصل این واژه اسپانیایی است و به معنی کنسرو قابل نگهداری است که از میوه تهیه می‌شود. در ادامه قصد داریم طرز تهیه مارمال
 
1-سالاد_سزار  با مرغ گریل کاهوی خردشده یکعدد، سینه مرغ یکعدد، نون تست یا نون ساندویچ بمقدار لازم، برای تهیه سس سزار:سس مایونز سه قاشق غذاخوری،تخم مرغ آبپز یکعدد و یک عدد زرده پخته‌شده، سس بالزامیک یک قاشق غذاخوری، آبلیمو یک قاشق غذاخوری، روغن زیتون سه قاشق غذاخوری، پتیر پارمسان سه قاشق غذاخوری، شکر یک قاشق غذاخوری،یک حبه سیر، همه رو میکس میکنیم میزاریم کتار، مرغ رو با فلفل سیاه و آویشن و نمک مزه دار کنید و با کمی کره یا روغن گریل کنید و ب
دلمه برگ ختمی
دلمه برگ مو از پیش غذا ها یا غذاهای مرسوم ما ایرانی هاست و در خیلی از نقاط کشورمون محبوبه و زیاد درست میشه. در این مطلب سعی میکنم طرز تهیه این دلمه خوشمزه رو مرحله به مرحله براتون قرار بدن.
مواد لازم
عدس : نصف پیمانه
لپه : نصف پیمانه
نخود : نصف پیمانه
برنج : 500 گرم
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
پیاز متوسط : 1 عدد
سبزی (تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز): 1 کیلو گرم
فلفل : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
روغن مایع : به مقدار لازم
برگ گل ختمی : 500 گرم
مراحل پ
در هنگام گذشتن از پل نوجوانی با ان کوله پشتی نه چندان پر کم کم می فهمی باید در سر راهت چیزهایی به کوله پشتی اضافه کنی.اما باید حواست باشد که زیاد سنگینش نکنی.این پل سرزمینی است که نوجوانی ات را روی ان می گذرانی و نوجوانی دورانی نیست که بخواهی تنها باشی و تنهایی این سفر را ادامه بدهی.بالاخره چند تا رفیق پیدا می کنی و دوستی را و دوست داشتن را تمرین می کنی.اما باید حواست باشد که رفیق بازی مرز دارد.گاهی رفیق بازی های بی حد و مرز کوله پشتی ات را سنگین
 
مواد لازم برای تیه سالاد ماکارونی :
ماکارونی شکل دار و یا همان پاستا ۱ بستهکالباس و یا ژامبون مرغ خرد شده ۲۵۰ گرمخیار شورخرد شده ۳۰۰ گرمذرت پخته (کنسرو ذرت) ۳۰۰ گرمسس سفید به مقدار لازمزیتون خرد ش. ۳۰۰ گرمهویج رنده شده ۱۰۰ گرمنخود فرنگی پخته شده ۲۰۰ گرمنمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد ماکارونی به سبکی خوشمزه و متفاوت :
ابتدا در یک ظرف آب را به جوش می آوریم و ماکارونی های شکل دار را در آن میریزیم و اجازه می دهیم تا حدود ۸ الی ۱۰
 
نخود فرنگی یا همان ماسالا چانا یک غذای معمولی هندی است که با نخود و ترکیبی از ادویه ها تهیه می شود. نخود فرنگی یک غذای سالم ، مغذی ، متنوع و آسان برای تهیه است. در این مقاله نحوه تهیه آن را به شما نشان خواهیم داد!
این انتخاب مناسب برای اجتماعات خانوادگی یا دوستان است ، زیرا معمولاً به عنوان یک اشتها آور با croutons یا crudités سبزی خورده می شود. علاوه بر این ، می توانید آن را با برنج ترکیب کنید تا یک غذای کامل و مغذی تهیه شود. در این مقاله ، به ارزش
انواع سالاد تن ماهی به‌دلیل داشتن تن ماهی و مواد غذایی مختلف، به‌عنوان یک غذای سبک مصرف می‌شوند.
  
با تن ماهی غذاها و پیش‌غذاهای گوناگونی می‌توان درست کرد که سالاد تن ماهی یکی از آن ها است. در این مطلب با طرز تهیه 2 نوع سالاد تن ماهی آشنا می‌شوید که بسیار خوش‌مزه و مناسب شام یا ناهار سبک هستند.
سالاد تن ماهی با لوبیا چشم بلبلی
مواد لازم:
لبوی پخته شده: یک عدد
سیر کبابی: یک حبه
پیازچه به میزان لازم
خیار: یک عدد
فلفل‌دلمه‌ای قرمز: یک عدد
زیت
مزایا و خواص لوبیای نخود
سم زدایی کبد و کاهش خطر ابتلا به کبد چربیکی از خواص مهم لوبیای کیتوزان برای بدن این است که برای سم زدایی و پاکسازی کبد بسیار مناسب است. لوبیای چینی حاوی مقادیر زیادی مولیبدن است که در پاکسازی کبد آلاینده ها و سموم بسیار مفید و مؤثر است.لوبیای نخود همچنین علاوه بر اینکه قادر به پاکسازی و سم زدایی کبد از آلاینده ها و فلزات سنگین که به کبد آسیب می رسانند می تواند خطر ابتلا به بیماریهای کبدی شایع مانند کبد چرب را به میزان
دیشبم نزدیکای سه خوابیدم
صبح هفت و نیم پاشدم
بعد از صرف صبونه حاضر شدم رفتیم بیمارستان واسه کارگاه
بعد از اونجا حدود یازده رفتم پیش مامان
یه کمی خرید پرید کردم
موز و هویج و فلفل دلمه و سس و ماکارونی و شیر خریدم
کلا کدبانوگریم زده بود بالا یهویی
نفری یه موز با مامان خوردیم و اومدم خونه
سریع پان درست کردم
لابلاش گردو و شکلات و موز پاچیدم
اما تهش که انگشتامو لیسیدم دیدم شکرش کمه :|
امیدوارم با سس شکلات برادر اینا درست بشه شیرینیش
بعد از اون کم ک
طرزتهیهنخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم
ادامه مطلب
 
برای درست کردن یک فلافل خانگی و سنتی با نخود و سبزیجات، در ابتدا باید نخودها را به مدت یک شب خیس کنید. سپس آن‌ها را با سبزیجات تازه، سیر، و انواع ادویه‌هایی که دوست دارید محلوط کنید. در مرحله بعدی، مواد را به شکل گلوله‌های کوچک دربیاورید و آنقدر آن‌ها را در روغن سرخ کنید تا ترد و برشته بشوند و علاوه بر این، رنگ‌شان هم به رنگ قهوه‌ای روشن تغییر پیدا کند. در نهایت فلافل را همراه با نان پیتا، حمص، و سبزیجات خرد شده‌ای که دوست دارید سرو کنید.
مواد لازم:
نخود و لوبیای سفید باهم : دو سوم لیوان
گوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرم
گوجه فرنگی ٢عدد متوسط
پیاز یک عدد
سیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)
سیب زمینی ٢ عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی یکعدد
مرزه خشک به دلخواه یک ق.چ
نمک ، فلفل به مقدار لازم
 
ادامه مطلب
یه ﻭﻗﺘﺎ ﻻﺯﻡ ﺯﻣﻦ ﺑﺨﻮﺭ ....ﺗﺎ ﺑﺒﻨ ﺎ ﺸﺘﺘﻦ ...ﺎ ﺑﺎﻋﺚ ﺭﺷﺪﺗﻦ ...ﺎ ﻣﺮﻥ ...ﺎ ﻫﻤﻪ ﺟﻮﺭﻩ ﻣﻤﻮﻧﻦ!!!
 
ﺎﻫ ﻻﺯﻡ ﺟﻮﺭ ﺯﻣﻦ ﺑﺨﻮﺭ ﻪ ﺯﺧﻤ ﺑﺸ ...ﺯﺧﻤﺎﺗﻮ ﺑﺎﺯ ﺑﺰﺍﺭ ﺗﺎ ﺑﺒﻨ ...ﺎ ﻧﻤ ﻣﺎﺷﻦ ...ﺎ ﻣﺮﻫﻢ ﻣﺰﺍﺭﻥ ...ﺎ ﺑﺎ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺩﺭﺩﻥ ...ﺎ ﻫﻢ ﺧﻮﺩ ﺩﺭﺩﻥ ...
ﻫﻮﻗﺖ ﺗﺎ ﺯﺧﻤ ﻧﺸ ﻧﻤﺘﻮﻧ ﺑﻔﻬﻤ ﻪ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻣﻨﻪ!!!ﺩﺳﺖ ﻪ ﺴﺎ ﻧﻤ ﻣﺒﻨ ﻪ ﺭﻭﺷﻮﻥ ﻗﺴﻢ ﻣﺨﻮﺭﺩ ...ﻭ ﻪ ﺴﺎ ﻣﺮﻫﻢ ﻣﺰﺍﺭﻥ ﻪ ﺍﺻﻼ ﺎﺩﺷﻮﻥ ﻧﻤﺮﺩ ...ﺯﻣﻦ ﻪ ﻣﺨﻮﺭ ﻣﺒﻨ!!!
ﺎ ﺧﻮ

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها